Dj mustra: Szexi-e vagy?

Nézegetem itt a dj-ket nap mint nap, olyan fura, ilyen bálványként értékelik őket, csajok sikítanak nekik, meg minden. Ez a Steve Lawler pl oltári szexi volt, mégis több volt  fiú a buliban, mint a csaj, ez alapvetően fura. Na mindegy szóval az jutott eszembe, hogy végig nézem a jelesebb hazai neveket, és jól megmondom ki a legszexibb XDXD Ahogy elkezdtem nézegetni, rájöttem, hogy van viszont jó pár nagyon nem szexy is. Úgyhogy következzen itt a 3 legszexibb, és a 3 legkevésbé szexi dj :)

Dandy. Állati szexi. Mondjuk azzal a vadul burjánzó mellkasszőrzettel kezdhetne valamit, de alapvetően szép mosoly, huncut szemek, és ahogy ünnepelteti magát a dj pultban, azt tanítani kéne. Nagyon tud hangulatot csinálni, és tetkója is van. Talán ő a legszexibb, ráadásul MENŐ is.

Bárány. Ex-szexi, lesz szexi:))) Úgy tűnik retteg az öregedéstől, ezért kicsit sokat szolizik mostanában. Fény korában iszonyú szexi volt, még pár év, és igazi komoly férfi lesz belőle őszülő halántékkal. Egész szexi, bár ő az aki alá nagyon kéne egy piros sportautó f@szhosszabításnak. Kicsit több külsőség, és státusz-szimbólum, és igazán nagyon állati szexi lehetne. Csak az a baj, hogy bármilyen szexi is, egyszerűen NEM MENŐ.

Antonyo. Elég szexi, van stílusa, és tudja is mutogatni magát. Egyedi a srác, kimondottan MENŐ és nagyon jól tartja magát, irtó fiatalnak tűnik (vagy az is?) Az a jó benne, hogy még jó pár évig nagyon szexi lesz, mert irtó jól állna neki kicsit több mosolygóránc, meg minden. Ezügyben a sok éjszakázás megteszi hatását reméljük ;)

Na és akkor következzék a dj pasik alja, a 3 legkevésbé szexi.

Kühl. Nem szexi, de még csak nem is MENŐ. Sose volt szép, de mostanában brutál kövér. Nyilván nem könnyű lejönni a kóláról, meg ilyenek. És a sztárságát is megkérdőjelezném. Szerintem Kühl egész egyszerűen kiment a divatból, és sose lesz már igazán sikeres. A zenéje is szar, ráadásul ilyen fejjel ne rondítsa már a klubok hangulatát.

Lauer. Szintén kiöregedett party veterán, valahi itt nyomta a Balcsi környékén, akkor még kimondottan MENŐ volt. Dexion volt a toptop disco, meg ilyenek. Most Discoshit dj, szerintem inkáb diszkós shit. Hallottam NiteRise partyn zenélni, és hát nem dobtam el az agyam. Pedig nem vagyok az a vájtfülű típus. A külső jegyei meg nem érdemelnek túl sok kommentárt.

Hamvai PG. A helyében visszakérném Norbitól a lét az utolsó fillérig, az egész biztos, mert sok eredmény nem hozott az Update kaja. Meg ez a gagyi duma, hogy térde gecik modern tánczene is totál kiveri nálam a biztosítékot. Eleve végigpofázza a bulikat, nem lehet tőle táncolni, ami lássuk be 2009-ben gigaciki.

Akarok egy dj csajos posztot is, ha vkinek van ötlete, hogy ki a legszexibb,és legkevésbé szexi dj csaj, az szóljon. Szexik közül most hirtelen Sylvie, Julia Carpenter, és Flower jut eszembe, nem szexinek meg ott van Évi-D. Nektek ki jut még eszetekbe?

Címkék: dj bárány szexi hamvai lauer dandy antonyo kühl @ 2009.07.23. 14:57

A bejegyzés trackback címe:

https://pultosbarbi.blog.hu/api/trackback/id/tr211263069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b2 2009.07.23. 20:57:16

dj flower legalább olyan szekkszi mint hamvai meg maria geronazzo szerelemgyermeke...kb. Mondhatnám rusnya mint a dög...

Dale 2009.07.23. 23:45:10

@b2: jaja, nem egyszerű eset, de te kirugdosnád az ágyadból? csak kérdem :))

b2 2009.07.25. 14:22:21

hát ahhoz ugye előbb oda kéne kerülnie. Ez több okból sem lehetséges:
1. nem pottyantom a louis vuitton táskákat meg nem porschéval mászkálok, szal csóringer vagyok én az ilyennek.
2. kimegyek az utcára és 10 perc alatt 20 jobb nő jön velem szemben az utcán.

hogy válaszoljak is, természetesen megraknám :D de ha egy nőröl csak ennyit tud mondani az ember az azért nem nagyon jó.

blady 2009.11.03. 15:52:29

flower szexi? nane :D nap vicce:) 1 dolgot mondjatok róla, ami nem mű.. de még akkor sem kerülhetne a menő kategóriába, mert semmi olyan nem jut eszembe róla, ami eredetivé tenné a csajt..aztán lehet csak én vagyok maradi :DD
süti beállítások módosítása