Éljen a telitalp!

Cipők... Mint minden rendes nő, nyilván imádom a cipőket! Tűsarok forever. Az van, hogy elképesztő mennyit dob a ember lábán egy jó tűsarok, nyújtja a vádlit, hosszítja a lábat, nőiessé teszi a járást. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb férfi ismerősöm cipőfetisiszta, imádják ahogy az ember lánya spiccel. Minél magasabb a sarok, annál gyakoribb a kérdés: „Bébi, hánykor végzel? Hazavigyelek?”
Szóval többek között ezért mindig magassarkúban dolgozom, még a jatt is jobb így! De nem is ez az érdekes, hanem az, hogy végre megint divat a telitalp. Nem ugyanaz ám egy fél centi vastag sarkon egyensúlyozni tálcával a kezemben, egész éjjel mint egy telitalpon. Az idei nyár divatja még kényelmes is, na ez a nem mindegy!

Ez egy kicsit fura, de szexy, fekete minivel mindent visz!

Ez nagyon meleg, képregényes, bevállalós. Egy Dick Tracys táskával pl. elég menő.

De az idei nyár legkeményebb sztorija a napközis konyhásnéni cipő, kicsit újraértelmezve:




Ezek nagyon faszák, vadul néznek ki, tartják a bokát, és nem lehet elesni benne, még olyan szélsőséges körülmények között sem, mint amikor berúgva szaladok hajnalban azon az átkozott terepkövön a Lipstickbe:)

Szóval a telitalp dolgozni irtó jó, de azért ágyban mégis csak ilyesmit viselnék szívesen;)

Egy dolog hiányzik nagyon az életemből, egy jó gazdag cipőmániás faszi, aki ezt mind megveszi nekem. Remélem nyár végére ez is megoldódik ;)

Címkék: meló divat nyár cipő pasi @ 2009.06.24. 12:14

A bejegyzés trackback címe:

https://pultosbarbi.blog.hu/api/trackback/id/tr1001205377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása